Dank je wel voor je interesse in Axel Foundation! info@axelfoundation.nl

Benefietdiner = VOL !!

foto benefietdinerGeweldig!

Donderdag is het zo ver! Het benefietdiner bij Rabobank Utrecht is volledig uitverkocht. 70 gasten worden door hun accountmanagers bediend van een heerlijk 3-gangen diner. Een strijkkwartet van het Utrechtsch Studenten Concert verzorgt de achtergrondmuziek en ook leden van het onderzoekteam van het AMC Emma Kinderziekenhuis zijn aanwezig!

De avond is informeel en moet vooral gezellig zijn met hopelijk een mooie opbrengst voor de Axel Foundation. Toch hebben wij Prof.Dr. Poll-Thé bereid gevonden om kort iets te vertellen over stofwisseling en stofwisselingsziekten. Zo wordt meer duidelijk wat er eigenlijk mis kan gaan in een lichaam en waarom de meeste stofwisselingsziekten op jonge leeftijd een fataal verloop hebben. 

Er is een veiling met zeer leuke items, waarop kan worden geboden:
- 2 vaarbewijzen (E&R Rij opleidingen, Nieuwegein)
- gesigneerde bal van FC Utrecht (privé persoon)
- gesigneerde hockeystick van beste speelster van de wereld en olympisch kampioen Maartje Paumen (privé persoon).

De veiling wordt verzorgd door mevrouw mr. M. van der Wal-van Dijk (Holtman Notarissen, Utrecht).

De opbrengst wordt besteed aan het onderzoek naar de vermindering van Cholzuur om de kwaliteit van leven voor kinderen met een peroxisomale afwijking in het Zellwegerspectrum te verbeteren. Elders op onze site meer hierover bij artikel "Samenwerking AMC Foundation en Axel Foundation". 

 

Onze sponsoren & partners

 sponsor kovoks
 sponsor bolink
 sponsor stofwisselkracht
 sponsor De Lithograaf
 sponsor vriendenloterij 
sponsor waterpolo.nl