Dank je wel voor je interesse in Axel Foundation! info@axelfoundation.nl

Ambassadeurs

Heb je ons stripverhaal al gezien waarin stofwisselingsziekten (ook wel metabole ziekten) simpel worden uitgelegd? We maakten dat stripverhaal samen met de VKS, Volwassenen, Kinderen Stofwisselingziekten. In het stripverhaal gaat een team op zoek naar 'wat is stofwisseling en wat is nou een stofwisselingsziekte'. Dat team is het VKS team (Victor, Karlijn en Simon). Victor kan je in levende lijve ontmoeten en is een attractieve, onderscheidende en vooral hele knuffelbare stripheld bij evenementen!

VKS Mobielvictor aan de wandel  

Introductie
Robin van Galen is gehuwd met Marjan en is vader van Dean en Danny. Samen wonen zij in Reeuwijk. Robin maakte lange tijd van zijn passie en hobby, waterpolo, zijn werk. Als clubcoach van ondermeer UZSC, bondscoach van de Nederlandse dames tijdens de Olympische Spelen van 2008 (goud) en bondscoach van de Nederlandse heren. Sinds april 2019 is Robin commercieel directeur bij de KNZB en bestuurslid bij voetbalclub Excelsior.

Visie
Robin van GalenBij Robin staat de ontwikkeling van spelers voorop. Een sporter beter maken op bijv. technisch, tactisch, fysiek en mentaal vlak door ze uit te dagen met afwisselende oefenstof gerelateerd aan een meerjarenplan en daarbij in de wedstrijden zorgen voor de juiste tactiek om de wedstrijd te winnen. Vertrouwen, discipline en positief denken zijn voor hem erg belangrijk en staan direct in verbinding met zelfkennis en zelfkritiek. Door de juiste mensen om je heen te verzamelen lever je veel beter maatwerk, zodat je je uiteindelijke doel kan bereiken.

Laatste nieuws

Nog even doortrainen en dan is het zover, de 10e Stofwisseltour op 2 oktober. Natuurlijk zijn we...

Dank aan onze partner KovoKs voor de nieuwe website! Onze website heeft een upgrade gehad...

Dank je wel voor jouw support Ranomi Kromowidjojo!Heel bijzonder, we hebben namelijk enorm veel...

Facebook

 

Onze sponsoren & partners

 sponsor kovoks
 sponsor bolink
 sponsor stofwisselkracht
 sponsor De Lithograaf
 sponsor vriendenloterij 
sponsor waterpolo.nl