Dank je wel voor je interesse in Axel Foundation! info@axelfoundation.nl

Meesterproef Openbaar VMBO en Mavo Zeist groot succes!

schoonoord 2011 IMG 3980a        schoonoord 2011 cheque     schoonoord 2011 tumbstone                                 

Vanmorgen was de afsluiting van het project sponsorzwemmen en -lopen van het Openbaar VMBO en Mavo Zeist. Dit project, de meesterproef, was een onderdeel van het eindexamen van Odeo dos Santos, Laurens Rutting, Roman May en Rick Oostveen en vond plaats op 1 april op sportpark Dijnselburg.

In het theorielokaal van de sectie Sport, Veiligheid en Dienstverlening werd onder toeziend oog van leerlingen en schooldirectie de cheque gegeven. Door de leerlingen was een heel mooi bedrag opgehaald.

Een fantastisch resultaat, kortom een met recht te noemen meesterproef. De heren kunnen, zeker gezien hun leeftijd, met trots terugkijken op hun geslaagde evenement en zich nu richten op hun eindexamen. Voor meer nieuws klik hier. (Op de foto ontbreekt juf Marieke Brouwer die het team begeleidde, zij is recent trotse moeder geworden van dochter Lenne).

Namens de Axel Foundation werd een footprint aan de school uitgereikt. Een tumbstone als blijk van waardering voor de goede organisatie en inzet van iedereen, maar zeker ook als dank dat de Axel Foundation het goede doel mocht zijn.

Geïnspireerd?

Natuurlijk is het voor jou ook mogelijk om voor de Axel Foundation een evenement te organiseren. Voel je uitgenodigd om iets te organiseren of te doen! Wij stellen graag informatie en promotiemateriaal ter beschikking!

 

Onze sponsoren & partners

 sponsor kovoks
 sponsor bolink
 sponsor stofwisselkracht
 sponsor De Lithograaf
 sponsor vriendenloterij 
sponsor waterpolo.nl