Dank je wel voor je interesse in Axel Foundation! info@axelfoundation.nl

2021: Project #watisjouwverhaal

logo vkslogoRuimte voor de vele verhalen over de impact van metabole ziekten (ook wel stofwisselingsziekten genoemd).

Natuurlijk stonden Axel en Danny in de landelijke belangstelling rond '17 oktober dag van krachtenbundeling tegen stofwisselingsziekten' 2020. Tegelijk is ons verhaal niet exemplarisch voor alle andere verhalen, er zijn er zoveel.
Het was allemaal een logisch gevolg van het opstaan voor de groep, de dialoog zoeken en aandacht krijgen van een spraakmakend voetbalprogramma en een landelijke krant. Het spreekt voor zich dat ook die duizenden andere verhalen mogen worden verteld en moeten worden gehoord. Dat draagt ook bij aan het '17 oktober ABC' (B en C). 

Daarom zochten we contact met patientenorganisatie VKS om te bespreken. De insteek: een project starten waarbij ouders, patienten, familie, buren, vrienden die zich inzetten voor onderzoek etc., aan het woord komen, project #watisjouwverhaal. Het idee werd enthousiast omarmd en verder opgepakt. De regie is bij Volwassenen, Kinderen en Stofwisselingsziekten en ook Stichting IJzersterk, PKAN, Stichting voor Bo, samenwerkende artsen UMD doen mee! Axel Foundation is naast initiator ook financieel sponsor van het project.

Laatste nieuws

Nog even doortrainen en dan is het zover, de 10e Stofwisseltour op 2 oktober. Natuurlijk zijn we...

Dank aan onze partner KovoKs voor de nieuwe website! Onze website heeft een upgrade gehad...

Dank je wel voor jouw support Ranomi Kromowidjojo!Heel bijzonder, we hebben namelijk enorm veel...

Facebook

 

Onze sponsoren & partners

 sponsor kovoks
 sponsor bolink
 sponsor stofwisselkracht
 sponsor De Lithograaf
 sponsor vriendenloterij 
sponsor waterpolo.nl